Mainos Ink logo

Mainos Ink Oy – Luovat brändiratkaisut suunnitelmasta toteutukseen!

Kaipaatko luovaa kumppania messujen tila- ja kalustesuunnitteluun, brändisi näkyvyyden edistämiseen sekä markkinointiin? Varaa konsultaatio meiltä!

Mainos Ink on tila-, kaluste- ja tapahtumasuunnitteluun erikoistunut Vaasalainen mainostoimisto. Luomme fotorealistiset 3D-havainnekuvat, joiden avulla tulevan tilan, kalusteen tai tapahtuman havainnointi ja muutosten teko onnistuu jo ennen toteutusta. Suunnittelemme brändin mukaiset, käytännölliset sekä toiminnalliset ratkaisut ammattitaidolla juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Tarjoamme myös suuremmat kokonaisuudet kilpailukykyiseen hintaan.

Erottuvia ja visuaalisia palveluitamme ovat muun muassa:

• brändätyt tila- ja kalusteratkaisut
• ravintolan tuotenäkyvyydet
• messuosastot ja -kalusteet
• myymäläkalusteet
• tapahtumien myyntikalusteet
• printtimateriaalit

Meiltä saat kaiken saman katon alta. Toimistomme sijaitsee Vaasassa, mutta laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme ansiosta toteutamme projekteja ympäri Suomen avaimet käteen -paketteina.

Tutustu myös verkkokauppaamme suomenmainosmateriaalit.fi, josta löydät yrityksellesi laadukkaat ja näyttävät mainostarvikkeet- ja materiaalit messuille, erilaisiin tapahtumiin, kauppakeskuksiin, promootioihin ja moneen muuhun myynnin edistämiseen.

Mainos Ink Oy yrittäjäpariskunta Janika ja Vesa

Vahvuuksiamme ovat vahva projektinhallinta, asiakaslähtöisyys, palvelun laatu sekä pitkät ja tyytyväiset asiakassuhteet. Olemme ylpeitä saadessamme olla osana asiakkaidemme menestystarinoita.

Vesa Hänninen - Mainostoimisto Mainos Ink Oy

Vesa

toimitusjohtaja, yrittäjä, AD

Vesa on mainosalan kokenut konkari, joka päihittää luovuudellaan ja asiantuntemuksellaan tiukimmatkin haasteet. Tila- ja kalustesuunnittelussa sekä muissa palveluissamme saat Vesalta aina asiantuntevia neuvoja sekä sinun toiveitasi kunnioittavat toteutukset.

vesa.hanninen@mainosink.com
+358 400 46 0061
Janika Orre-Hänninen - suomenmainosmateriaalit.fi

Janika

suomenmainosmateriaalit.fi, yrittäjä

Janika on asiakaspalveluun paneutunut, idearikas ammattilainen, jolla on hallussaan paitsi miellyttävän asiakaskokemuksen kulmakivet, myös mainostarvike- ja materiaaliverkkokauppamme avaimet.

info@suomenmainosmateriaalit.fi
+358 45 223 7248