Mainos Ink logo

Tilasuunnittelu ja toteutus

Tilasuunnittelu ja suunnitelman toteutus tapahtuma-alueille sekä ravintoloihin toteutetaan Mainos Inkillä brändin ilmeen mukaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Tilasuunnittelu on tärkeä osa brändin näkyvyyttä esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa. Yrityksen muista erottuva myyntipiste laajalla tapahtuma-alueella kutsuu asiakkaat tuotteiden ja palveluiden pariin, ja toimii samanaikaisesti myös yrityksen käyntikorttina.

Mainos Ink toteuttaa tilasuunnittelun sekä toteutuksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Käytämme suunnittelussa 3D-mallinnusta, joka mahdollistaa tulevan tilan tarkastelun realistisesti jo ennen rakennusvaihetta, jolloin mahdolliset muutokset voidaan toteuttaa myös vaivattomasti ennakkoon. Rakennusvaiheessa suunnitelma on selvä, ja näin vältymme ikäviltä yllätyksiltä.

Olemme toteuttaneet tilasuunnittelua muun muassa kesäfestareiden myyntipisteille sekä ravintoloihin. Suunnittelun kautta tuotenäkyvyys sekä brändin oma ilme kirkastuu ja tulee lähemmäksi asiakasta. Suunnittelu ja toteutus tehdään aina asiakkaan toiveita sekä brändiä kunnioittaen.

Ota meihin yhteyttä. Ratkaistaan yhdessä yrityksesi tilasuunnitelmat ja viedään projekti ammattitaidolla päätökseen!

Tilasuunnittelu Nokia Arena Heineken Sportsbar

Nokia Arena

Tilasuunnittelu IKH-areena, ravintola

IKH Areena